Nestabilné plochy K dispozícii je 84 produktov.


Najpredávanejšie produkty v kategórii

  • Kruhová vzduchová podložka z nového, príjemného materiája vhodná na rehabilitačné cvičenie a masáž chrbta a nôh. Používa sa tiež na sedenie na odľahčenie chrbtice pri bolestiach chrbta . Jedna strana podložky má vždy bodlinky, druhá strana je hladká.
    Balančná podložka KRUH 33 cm NEW - rôzne farby
    Kruhová vzduchová podložka z nového, príjemného materiája vhodná na rehabilitačné cvičenie a masáž chrbta a nôh. Používa sa tiež na sedenie na odľahčenie chrbtice pri bolestiach chrbta . Jedna strana podložky má vždy bodlinky, druhá strana je hladká.
    13,53 €
    Skladom
  • Balančná šošovka Multiactiv Stone má na svojom vypuklom povrchu krátke masážne výstupky. Vzduchová pologuľa je ideálna na zlepšenie koordinácie, pohyblivosti a priestorovej orientácie. Polguľa je vhodnou cvičebnou pomôckou na relaxáciu a posilňovacie cvičenia. Šošovky ponúkame v sade alebo po kuse.
    Multiactiv Stone - balančná šošovka - GYMNIC - rôzne farby
    Balančná šošovka Multiactiv Stone má na svojom vypuklom povrchu krátke masážne výstupky. Vzduchová pologuľa je ideálna na zlepšenie koordinácie, pohyblivosti a priestorovej orientácie. Polguľa je vhodnou cvičebnou pomôckou na relaxáciu a...
    9,71 €
    Skladom
  • Balančné doštičky Propriofoot sa využívajú na aktiváciu a posilnenie dolných končatín. Cvičenie na Propriofoote je dobrá prevencia plochonoží, zranenia päty, kolená a ďalších zranení. Doštičky sú farebne odlíšené a celkom majú tri stupne stability – od pevnej až po nestabilnú všetkými smermi.
    Propriofoot - balančné plôšky
    Balančné doštičky Propriofoot sa využívajú na aktiváciu a posilnenie dolných končatín. Cvičenie na Propriofoote je dobrá prevencia plochonoží, zranenia päty, kolená a ďalších zranení. Doštičky sú farebne odlíšené a celkom majú tri stupne stability...
    101,26 €
    Skladom
Zobraziť ďalšie najpredávanejší Skryť ďalšie najpredávanejšie



na stránku
  • 2.14 Skladom
    SKLADOM

    Cvičebná lopta typu overball sa väčšinou používa ako polohovacia balančná lopta. Používa sa v zdravotnej telesnej výchove, je vhodná na jogu, pilates, fitnes, posilňovacie a relaxačné cvičenia. Je ľahko uchopiteľná a vhodná na hru detí - pri náraze nebolí.

    2,14 €
  • 29.39 Skladom
    SKLADOM

    Penová balančná podložka je špeciálna silná podložka vhodná na tréning koordinácie a rovnováhy. Nestabilný povrch je vhodný na kondičný tréning, posilňovanie a rehabilitáciu. Vyššia tuhosť sivej podložky má ľahšiu úroveň náročnosti.

    29,39 €
  • 20.8 Skladom
    SKLADOM

    Penová balančná podložka s vynikajúcou pamäťou, t. j. rýchlo sa vracia do pôvodného stavu. Vhodné na rozvoj koordinačných schopností alebo rehabilitáciu. Cvičenie na balančnej podložke rozvíja koordináciu pohybov, rovnováhu a posilňuje hlboký stabilizačný systém chrbtice a trupu.

    20,80 €
  • 19.35 Dodávame do 2-5 dní od objednania. Ak bude dodacia lehota dlhšia, budeme vás o tom čo najskôr informovať.
    SKLADOM

    Penové kliny z tvrdenej peny sa používajú ako vankúš na stoličky v kancelárii, doma alebo v autách. Používaním sedacích klinov posilňujete chrbtové svaly a uvoľňujete platničky.

    19,35 €
  • 17.46 Dodávame do 2-5 dní od objednania. Ak bude dodacia lehota dlhšia, budeme vás o tom čo najskôr informovať.

    Drevená balančná doska osemuholník s protišmykovým povrchom, nestabilná pologuľa je vyrobená z tvrdého plastu. Je to vyrovnávajúci úsek používaný pri rehabilitácii, tréningu a posilňovaní. Povrch dosky je pokrytý protišmykovou doskou so vzorom.

    17,46 €
  • 12.57 Skladom
    SKLADOM

    Masážna a balančná podložka Circle 33 cm je vhodná na cvičenie a masáž chrbta a nôh. Používa sa aj na sedenie na uvoľnenie chrbtice v prípade bolesti chrbta. Jedna strana vzduchovej šošovky má malé výstupky, druhá strana má masážne hroty. Balančný vankúš je skvelou rehabilitačnou pomôckou.

    12,57 €
  • 17.89 Skladom
    SKLADOM

    Drevená balančná doska Strom s protišmykovým povrchom, nestabilná pologuľa je vyrobená z tvrdého plastu. Je to kruhová časť používaná pri rehabilitácii, tréningu a posilňovaní. Povrch dosky je pokrytý protišmykovou vzorovanou doskou. Nestabilná doska je navrhnutá na tréning motorických zručností.

    17,89 €
  • 5.21 Skladom
    SKLADOM

    Vzduchová pologuľa s protišmykovými drážkami na povrchu. Mini podložka má priemer 15,5 cm. Balančné šošovky sa dajú použiť pri športe, rehabilitácii a rôznych skupinových hrách. Vypuklý tvar podložky vás núti neustále udržiavať rovnováhu. Počas cvičenia tak dosiahnete posilnenie a spevnenie svalov.

    5,21 €
  • 95.63 Skladom
    SKLADOM

    Floor Surf balančná pojazdná plocha s kolieskami je určená na hru a terapiu. Kombinuje hru s tréningom motorických zručností. Podlahový surf bol vyinutý v spolupráci s detskými fyzioterapeutmi s cieľom zaistiť bezpečné používanie výrobku všetkými deťmi bez ohľadu na úroveň motorických zručností.

    95,63 €
  • 44.36 Skladom
    SKLADOM

    Top Mini - rada NORDIC - bol vyvinutý so zvláštnym zameraním na vývoj motorických zručností detí vo veku 0-4 rokov. Top Mini pozýva malé deti na hravú balančnú hojdačku. Hojdačkou je možné otáčať dookola najprv s pomocou dospelého človeka a následne na vlastnú päsť samotných detí. Bez podušky.

    44,36 €
  • 49.78 Skladom
    SKLADOM

    Drevená balančná doska s protišmykovým povrchom s balančným valcom. . Povrch dosky je opatrený protišmykovým plátom čierno-sivej farby. Nestabilná doska je určená na nácvik motoriky a stability.

    49,78 €
  • 16.46 Skladom
    SKLADOM

    Drevená balančná doska s protišmykovým povrchom, nestabilná pologuľa je z tvrdého plastu. Jedná sa o kruhovú úseč, ktorá sa používa v rehabilitácii, tréningu a posilňovaní. Povrch dosky je opatrený protišmykovým plátom so vzorom. Nestabilná doska je určená na nácvik motoriky a stability.

    16,46 €
Zobrazuje sa 1 - 12 z 84 položiek