Knihy, DVD o cvičení K dispozícii je 17 produktov.


Najpredávanejšie produkty v kategórii

  • Návod na loptičky v publikácii MÍČKUJEME pre zdravie. Autorka v publikácii popisuje špeciálnu metódu, pri ktorej sa využíva kompresia akupunktúrnych a akupresúrnych bodov. Fyzioterapeutka Zdena Jebavá využíva loptičky pri ochorení dýchacích ciest.
    Publikácia brožúra Loptiičkujeme - Míčkujeme
    Návod na loptičky v publikácii MÍČKUJEME pre zdravie. Autorka v publikácii popisuje špeciálnu metódu, pri ktorej sa využíva kompresia akupunktúrnych a akupresúrnych bodov. Fyzioterapeutka Zdena Jebavá využíva loptičky pri ochorení dýchacích ciest.
    2,22 €
    Skladom
  • Publikácia o cvičení s veľkou gymnastickou loptou, malou mäkkou loptou, s cvičebnou gumou a medicinálnou loptou . V tejto knihe nájdete najviac používané cviky, ktoré majú najväčšiu efektívnosť . Sú to jednoduché cviky na udržanie fyzickej kondície a natiahnutie celého tela, ktoré môže každý cvičiť aj doma.
    Cvičenie pre zdravie I.
    Publikácia o cvičení s veľkou gymnastickou loptou, malou mäkkou loptou, s cvičebnou gumou a medicinálnou loptou . V tejto knihe nájdete najviac používané cviky, ktoré majú najväčšiu efektívnosť . Sú to jednoduché cviky na udržanie fyzickej...
    1,58 €
    Skladom
  • Publikácia Cvičenie pre zdravie II. obsahuje cviky s malou/mäkkou loptou alebo over ballom as cvičebnou gumou. Táto publikácia voľne nadväzuje na prvé vydanie "Cvičíme pre zdravie" . Nájdete tu najpoužívanejšie cviky. Kniha je vydaná v spolupráci s rehabilitačným oddelením VN Brno.
    Cvičenie pre zdravie II.
    Publikácia Cvičenie pre zdravie II. obsahuje cviky s malou/mäkkou loptou alebo over ballom as cvičebnou gumou. Táto publikácia voľne nadväzuje na prvé vydanie "Cvičíme pre zdravie" . Nájdete tu najpoužívanejšie cviky. Kniha je vydaná v spolupráci...
    1,58 €
    Skladom



na stránku
Zobrazuje sa 1 - 12 z 17 položiek