Ježci, valčeky s výstupkami K dispozícii je 42 produktov.


Najpredávanejšie produkty v kategórii

  • Masážne loptičky so stimulačnými výstupkami sú skvele využiteľné pri cielenom uvoľňovaní svalového napätia, napomáhajú lepšiemu prekrveniu po športovom výkone, alebo napríklad po dlhom sedení. Rehabilitačný účinok ježkov vedie k regenerácii, väčšej citlivosti aj pohyblivosti.
    Masážny ježko - rôzne varianty
    Masážne loptičky so stimulačnými výstupkami sú skvele využiteľné pri cielenom uvoľňovaní svalového napätia, napomáhajú lepšiemu prekrveniu po športovom výkone, alebo napríklad po dlhom sedení. Rehabilitačný účinok ježkov vedie k regenerácii,...
    1,94 €
    Skladom
  • Lopta Activa je masážna lopta s oblými výstupkami. Má protišmykový pružný povrch a je odolný proti zaťaženiu. Okrem rehabilitačnej praxe sa objavuje aj v cvičení zdravotnej telesnej výchovy či jogy. Možno ho využiť pri cvičeniach vyrovnávacích, kondičných, manipulačných, posilňovacích, relaxačných.
    Loptička Activa - LEDRAGOMMA - rôzne veľkosti
    Lopta Activa je masážna lopta s oblými výstupkami. Má protišmykový pružný povrch a je odolný proti zaťaženiu. Okrem rehabilitačnej praxe sa objavuje aj v cvičení zdravotnej telesnej výchovy či jogy. Možno ho využiť pri cvičeniach vyrovnávacích,...
    4,59 €
    Skladom
  • Gélový krúžok sa používa v rehabilitačných centrách pri rehabilitovaní pooperačných a poúrazových stavov rúk a paží. Vďaka výstupkom je možné použiť krúžok aj ako antistrestresovú pomôcku. Výhodou krúžku z gélu je pocitovo veľmi príjemný povrch, ktorý je ľahko umývateľný vodou a mydlom.
    Gélový krúžok - kus - rôzne varianty
    Gélový krúžok sa používa v rehabilitačných centrách pri rehabilitovaní pooperačných a poúrazových stavov rúk a paží. Vďaka výstupkom je možné použiť krúžok aj ako antistrestresovú pomôcku. Výhodou krúžku z gélu je pocitovo veľmi príjemný povrch,...
    1,70 €
    Skladom
Zobraziť ďalšie najpredávanejší Skryť ďalšie najpredávanejšie



na stránku
  • 9.37 Skladom
    SKLADOM

    Masážny valček do ruky v tvare piškóty. Masážna pomôcka – veľmi vhodný tvar do ruky. Na stimuláciu rúk. Valček je možné využiť na automasáž aj na klasickú masáž. Reflex Roll Gymnic S ihlovým ventilom na reguláciu tlaku vzduchu vo vnútri valčeka.

    9,37 €
  • 5.16 Skladom
    SKLADOM

    Masážny valček je určený predovšetkým na reflexnú masáž chodidiel, ale aj celého tela. Rolovaním valčeka sa prekrvuje pokožka a možno sa týmto zbaviť bolesti šijových svalov a následnej bolesti hlavy. Akupresúrne valčeky boli vyvinuté a vyrobené predovšetkým na docielenie dobrého zdravotného stavu. DVE FARBY

    5,16 €
  • 4.45 Skladom
    SKLADOM

    Drevená masážna pomôcka v tvare tyčinky s dvoma otáčacími guličkami, ktoré sú posiate gumovými výstupkami. Tyčinka výborne padne do ruky a je s ňou jednoduchá manipulácia. Masírovaním sa stimuluje krvný obeh a urýchľuje ich vylučovanie odpadových látok z tela.

    4,45 €
  • 5.75 Skladom
    SKLADOM

    Squeeze GRIP gélový mačkací valček je tvarovaný aby dobre sedel do dlane z jednej strany az druhej strany je tvarovaný pre prsty. Stredná tuhosť. Materiál TPR - termoplastická guma.

    5,75 €
  • 2.5 Skladom
    SKLADOM

    Mäkký ježko je vhodný na rehabilitačné cvičenie a masáž rúk, nôh i chrbta, ale možno ho použiť aj na masáž iných častí ľudského tela. Výstupky majú oblé neostré zakončenia, ktorými tlačia na mäkké štruktúry organizmu, pričom nespôsobujú otlaky či poranenia.

    2,50 €
  • 1.72 Skladom
    SKLADOM

    Masážna loptička „ježko“ rôznych farieb má po celom povrchu výstupky vhodné na precvičovanie úchopov, na reflexnú masáž dlaní, chodidlá nôh a celého tela. Stimuláciou dlaní alebo chodidiel docielite pozitívny vplyv na celé telo, pretože sa tým aktivujú nervové zakončenia.

    1,72 €
  • 1.94 Skladom
    SKLADOM

    Masážne loptičky so stimulačnými výstupkami sú skvele využiteľné pri cielenom uvoľňovaní svalového napätia, napomáhajú lepšiemu prekrveniu po športovom výkone, alebo napríklad po dlhom sedení. Rehabilitačný účinok ježkov vedie k regenerácii, väčšej citlivosti aj pohyblivosti.

    1,94 €
  • 12.58 Skladem
    SKLADOM

    Dva masážní válečky jsou především k reflexní masáži chodidel, ale i celého těla. Rolováním válečku se prokrvuje pokožka a lze se tímto zbavit bolesti šíjových svalů a následné bolesti hlavy. Akupresurní válečky byly vyvinuty a vyrobeny především k docílení dobrého zdravotního stavu. DVĚ BARVY

    12,58 €
  • 5.21 Skladom
    SKLADOM

    Masážny valček do ruky v tvare piškóty. Masážna pomôcka – veľmi vhodný tvar do ruky. Na stimuláciu rúk. Valček je možné využiť na automasáž aj na klasickú masáž. Physio Roll sa používa aj v rehabilitačných centrách.

    5,21 €
  • 5.12 Skladom
    SKLADOM

    Masážny krúžok s bodlinkami na masáž a posilnenie prstov a dlaní. Aku Ring má priemer 17 cm a je vhodný do interiéru, exteriéru aj do vody. Jedná sa o hmatovú hračku, ktorú je možné krútiť, mačakt a hádzať si s ňou.

    5,12 €
  • 4.37 Skladom
    SKLADOM

    Malý masážny valček s bodlinkami pre jemnú motoriku. Mäkké masážne výstupky účinne prekrvujú dlane a zároveň stimulujú končeky nervov na pokožke, čím upokojujú Váš nervový systém. Podlhovastý tvar valčeka je vhodný pre mobilizačné cvičenia.

    4,37 €
  • 6.04 Skladom
    SKLADOM

    Masážny valček s bodlinkami sa využíva na jemnú motoriku. Mäkké masážne výstupky účinne prekrvujú dlane a zároveň stimulujú končeky nervov na pokožke, čím upokojujú Váš nervový systém. Podlhovastý tvar valčeka je vhodný pre mobilizačné cvičenia.

    6,04 €
Zobrazuje sa 1 - 12 z 42 položiek