Bedmintonová raketa - MINI Zobraziť väčšie

Bedmintonová raketa - MINI

Ostatní výrobcovia

Bedminton

48B15

Dostupnosť: Termín dodania TU

12,00 € vrátane dane.

Zmenšená detská raketa je ideálna pre začínajúcich najmenších hráčov. Dĺžka rakety je prispôsobená deťom . Napokon si vďaka mini rakete môžu skúsiť zahrať bedminton aj Vaše deti. Vďaka skrátenej tyči je pre dieťa jednoduchšie zasiahnuť loptičku.

Viac informácií

Bedmintonová raketa - detská rekreačná raketa na osvojenie úderov a základov badmintonu

Vďaka menšej rakete na bedminton sa deti rýchlejšie naučia bedmintonovú techniku. Mini raketa je ideálna pre bedmintonových malých začiatočníkov. S detskou raketou je pre Vaše ratolesti jednoduchšie zasiahnuť loptičku . Skrátená dĺžka rakety prispieva k jej lepšej ovládateľnosti. Deti si tak užijú oveľa viac zábavy. Raketa pre mladších a menších hráčov zvyšuje radosť z hry u menších detí. Po získaní istoty v úderoch si môžete vybrať z ponuky našich klasických bedmintonových rakiet .

MINI raketa je určená pre deti od 4 – 7 rokov.

Veľkosť:

  • 51 cm

Hmotnosť:

  • 110 g

Cena je za 1 kus.

V našom obchode ponúkame aj ďalšie detské športové vybavenie:

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Bedmintonová raketa - MINI

Bedmintonová raketa - MINI

Zmenšená detská raketa je ideálna pre začínajúcich najmenších hráčov. Dĺžka rakety je prispôsobená deťom . Napokon si vďaka mini rakete môžu skúsiť zahrať bedminton aj Vaše deti. Vďaka skrátenej tyči je pre dieťa jednoduchšie zasiahnuť loptičku.

Sme slušná firma

Skladom = skladom

Keď máme pri produkte uvedenú dostupnosť Skladom, máte istotu, že tovar je priamo umiestnený na sklade a môže byť obratom pripravený na vyzdvihnutie či odoslanie. Nemateme zákazníka žiadnym Skladom u dodávateľa a pod.

Máme málo reklamácií

Snažíme sa ponúkať iba kvalitný tovar. Preto sa tešíme veľmi malej miere reklamácií. Keď sa ukáže niektorý produkt ako problematický, vyradíme ho z ponuky. Nechceme, aby naši zákazníci boli sklamaní.

99.8% reklamácií uznaných

Spokojný zákazník nie je pre nás frázy, ale denná prax. Keď sa nejaká reklamácia predsa len vyskytne, vrátime peniaze alebo vymeníme tovar vždy. Okrem ojedinelých prípadov, keď sa nepoctivý zákazník rozhodne klamať a podvádzať. Také hry my hrať nebudeme.

Svoju chybu priznáme

Naši zamestnanci sa snažia plniť Vaše priania a vybavovať objednávky rýchlo a starostlivo. Sú to však iba ľudia. Môže sa im preto stať, že urobia chybu. Keď sa to stane, priznáme to. Ospravedlníme sa a pokúsime sa ju čo najlepšie napraviť. Úprimné správanie si ceníme aj na druhých.

Spätná väzba vítaná

Ak sa Vám niečo nezdá, alebo máte problém s objednávkou, ozvite sa nám na tel: +420 549 212 092 alebo napíšte na info@rehabilitacia-sport.sk . Dajte nám šancu situáciu vysvetliť alebo vyriešiť.

Ste s nami spokojní? Napíšte nám kladné hodnotenie či pochvalu. Tá nás vždy poteší.

Ďakujeme, sme radi, že vďaka Vám môžeme robiť prácu, ktorá nás baví.

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Mix Power - 316 bedminton set dve kvalitné rakety
Mix Power - 316 bedminton set...
SKLADOM
13,99 €
Badmintonové loptičky Teloon T21/3ks
Badmintonové loptičky Teloon...
SKLADOM
1,74 €
Badmintonová detská súprava 2 rakety + 3 košíčky
Badmintonová detská súprava 2...
SKLADOM
7,70 €