Motorické hračky K dispozícii je 65 produktov.


Najpredávanejšie produkty v kategórii

  • Krásne pestrofarebné krúžky sú obľúbenou cvičebnou pomôckou všetkých vekových kategórií. Gonge krúžky majú veľmi široké využitie. Využijú sa pri rôznych detských hrách, ako je hádzanie si, hádzanie na terč, žonglovanie, nosenie na hlave a ďalších častiach tela .
    GONGE Gumové krúžky - rôzne varianty
    Krásne pestrofarebné krúžky sú obľúbenou cvičebnou pomôckou všetkých vekových kategórií. Gonge krúžky majú veľmi široké využitie. Využijú sa pri rôznych detských hrách, ako je hádzanie si, hádzanie na terč, žonglovanie, nosenie na hlave a ďalších...
    2,54 €
    Skladom
  • Balančná šošovka Multiactiv Stone má na svojom vypuklom povrchu krátke masážne výstupky. Vzduchová pologuľa je ideálna na zlepšenie koordinácie, pohyblivosti a priestorovej orientácie. Polguľa je vhodnou cvičebnou pomôckou na relaxáciu a posilňovacie cvičenia. Šošovky ponúkame v sade alebo po kuse.
    Multiactiv Stone - balančná šošovka - GYMNIC - rôzne farby
    Balančná šošovka Multiactiv Stone má na svojom vypuklom povrchu krátke masážne výstupky. Vzduchová pologuľa je ideálna na zlepšenie koordinácie, pohyblivosti a priestorovej orientácie. Polguľa je vhodnou cvičebnou pomôckou na relaxáciu a...
    9,71 €
    Skladom
  • Detské hračky pre malé gymnastky. Stuhy majú krásne dúhové farby. Stuhy sú pripevnené rôznym spôsobom k tyčke. Vďaka dĺžke 2 m si so stuhami pre radosť zacvičia už dievčatá od 3 rokov. Zapnite hudbu a môžete mať krásne predstavenie u Vás doma. Nejde sa o profesionálne náčinie.
    Gymnastická stuha s tyčkou - hračka - dve varianty
    Detské hračky pre malé gymnastky. Stuhy majú krásne dúhové farby. Stuhy sú pripevnené rôznym spôsobom k tyčke. Vďaka dĺžke 2 m si so stuhami pre radosť zacvičia už dievčatá od 3 rokov. Zapnite hudbu a môžete mať krásne predstavenie u Vás doma....
    3,66 €
    Skladom
Zobraziť ďalšie najpredávanejší Skryť ďalšie najpredávanejšie



na stránku
  • 3.66 Skladom
    SKLADOM

    Detské hračky pre malé gymnastky. Stuhy majú krásne dúhové farby. Stuhy sú pripevnené rôznym spôsobom k tyčke. Vďaka dĺžke 2 m si so stuhami pre radosť zacvičia už dievčatá od 3 rokov. Zapnite hudbu a môžete mať krásne predstavenie u Vás doma. Nejde sa o profesionálne náčinie.

    3,66 €
  • 5.58 Skladom
    SKLADOM

    Upínací pásik s rolničkami. Tie sa pri pohybe rozoznejú a spestria tak akékoľvek pohybové cvičenia. Náramok sa môže umiestniť na rôzne časti tela. Zvukový pásik nájde uplatnenie pripohybovej, rytmickej a hudobnej aktivite.

    5,58 €
  • 7.42 Skladom
    SKLADOM

    Lapač loptičiek soft patrí medzi cvičebné pomôcky, ktoré priamo nabáda k hre. Nájde si svojich priaznivcov ako medzi deťmi, tak medzi dospelými. Plastový lapač loptičiek precvičuje obratnosť a sústredenie obyčajnou hrou. Je vyrobený z kvalitného plastu a pekných farieb.

    7,42 €
  • 20.58 Skladom
    SKLADOM

    Balančný klobúk klaunov malé je určené pre deti od troch do šiestich rokov. Pri chôdzi s klobúkom na hlave deti opatrne balansujú a opatrne našľapujú. Chôdza vyžaduje koncentráciu a zmysel pre rovnováhu, čo rozvíja u detí správne držanie tela.

    20,58 €
  • 55.8 Dodávame do 2-5 dní od objednania. Pokiaľ bude termín dodania dlhší, budeme Vás informovať čo najskôr.

    Hojdacia doska Labil je pomôcka určená na hranie, športovanie a rehabilitáciu. Pružná guma na spodnej časti výrobku, umožňuje mäkší a dynamickejší pohyb hojdačky. Hojdacia doska má protišmykový povrch , jej stred je opatrený gumovou základňou, čo znižuje riziko pretlačenia a poškodenia podlahy .

    55,80 €
  • 39.62 Skladom
    SKLADOM

    Mäkká a pohodlná poduška do Top Mini lavóra od Gonge. Vhodná pre deti vo veku 0-2 roky. Hojdačkou je možné otáčať dookola najprv s pomocou dospelého človeka a keď deti povyrastú, skúšajú to aj samé.

    39,62 €
  • Top Mini bol vyvinutý so zvláštnym zameraním na vývoj motorických zručností detí vo veku 0-4 rokov. Top Mini pozýva malé deti na hravú balančnú hojdačku. Hojdačkou je možné otáčať dookola najprv s pomocou dospelého človeka a následne na vlastnú päsť samotných detí. Bez podušky.

    Produkt nie je k dispozícii
  • 77.05 Skladom
    SKLADOM

    S Taktil kotúčmi je možné u detí precvičovať zmyslovú vnímavosť. Dobre hmatateľný taktilný povrch vytvára u detí dotykový vnem rúk a nôh, ktorý zároveň vyžaduje ich slovné vyjadrenie pocitov. Vyrába sa v dvoch sadách s rôznym taktilným povrchom av rôznych farbách.

    77,05 €
  • 77.05 Skladom
    SKLADOM

    S Taktil kotúčmi je možné u detí precvičovať zmyslovú vnímavosť. Dobre hmatateľný taktilný povrch vytvára u detí dotykový vnem rúk a nôh, ktorý zároveň vyžaduje ich slovné vyjadrenie pocitov. Vyrába sa v dvoch sadách s rôznym taktilným povrchom av rôznych farbách.

    77,05 €
  • 85.63 Skladom
    SKLADOM

    Nášľapný set plastových blokov, ktoré majú tvar trojuholníka. Súprava sa skladá zo štyroch klasických riečnych kameňov a jedného špeciálneho kameňa. Ten je opatrený pružinami a je skákací. Využíva sa ako kameň odrazový. Skákanie z kameňa na kameň pripomína preskakovanie kameňov v prírode.

    85,63 €
  • 63.04 Skladom
    SKLADOM

    Balančná hojdačka s protišmykovou úpravou pre motorický rozvoj detí. Odolná nestabilná plocha.

    63,04 €
  • 8.5 Skladom
    SKLADOM

    Balančná pomôcka pre deti na nácvik rovnováhy a koordinácie. Pomôcka je vhodná do interiéru.

    8,50 €
Zobrazuje sa 25 - 36 z 65 položiek