Sauna ai masážne pomôcky K dispozícii je 13 produktov.


Najpredávanejšie produkty v kategórii

  • Plastová masážna pomôcka v tvare chobotničky na masáž celého tela. Ľahké krúživé pohyby nožičiek na pokožke stimulujú končeky nervov. Uvoľňuje strnulé a ochabnuté svaly, zbaví Vás napätia a bolestí hlavy. Zvlášť príjemná a intenzívna masáž je masírovanie pokožky cez textílie.
    Masážna chobotnička
    Plastová masážna pomôcka v tvare chobotničky na masáž celého tela. Ľahké krúživé pohyby nožičiek na pokožke stimulujú končeky nervov. Uvoľňuje strnulé a ochabnuté svaly, zbaví Vás napätia a bolestí hlavy. Zvlášť príjemná a intenzívna masáž je...
    2,95 €
    Skladom
  • Plastová masážna pomôcka z tvrdeného plastu pre intenzívnejšiu masáž. Uvoľňuje strnulé a stuhnuté svalstvo a stimuluje krvný obeh. Trojnožka sa môže používať na holé telo, ale aj cez oblečenie. Príjemné masáže docielite krúživými pohybmi.
    Masážna trojnožka
    Plastová masážna pomôcka z tvrdeného plastu pre intenzívnejšiu masáž. Uvoľňuje strnulé a stuhnuté svalstvo a stimuluje krvný obeh. Trojnožka sa môže používať na holé telo, ale aj cez oblečenie. Príjemné masáže docielite krúživými pohybmi.
    2,66 €
    Skladom
  • Malá loptička Faszio ball sa používa na masáž fascií. 4 cm a 10 cm gulička z rutónu pomocou špeciálnej automasáže pomôže pozitívne ovplyvniť napätie svalov . Loptička je pevná, zároveň veľmi pružná a prispôsobí sa masírovanému miestu. Masáž fascií je dôležitá na správnu funkciu svalov a tkanív.
    Faszio ball - TOGU
    Malá loptička Faszio ball sa používa na masáž fascií. 4 cm a 10 cm gulička z rutónu pomocou špeciálnej automasáže pomôže pozitívne ovplyvniť napätie svalov . Loptička je pevná, zároveň veľmi pružná a prispôsobí sa masírovanému miestu. Masáž fascií...
    5,09 €
    Skladom
Zobraziť ďalšie najpredávanejší Skryť ďalšie najpredávanejšie



na stránku
Zobrazuje sa 13 - 13 z 13 položiek